Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

OM ENERGRID

 

35 års erfaring med tilslutning af VE-anlæg giver tryghed for dig.

VI TAGER OS AF DET KOMPLICEREDE

 

ENERGRID skaber tryghed og sikkerhed fra start til slut. Vi har over 35 års erfaring med tilslutning af VE-anlæg, herunder vind, sol, bølge og biogas, og vi kan derfor tilbyde kompetent og troværdig driftsledelse og projektering af anlægsprojekter, hvor du kun behøver én underleverandør.

LEDIGE STILLINGER

 

Vi søger løbende nye medarbejdere. Se vores ledige stillinger her.

KLIK HER

SØG UOPFORDRET

 

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til en stilling eller en elev- og praktikplads her. 

KLIK HER


VI TAGER INFORMATIONSSIKKERHED ALVORLIGT

ISO27001

 

Verden bliver løbende mere digitaliseret, og vores drift afhænger i høj grad af teknologiske værktøjer, digital information og kommunikation. Et cyberangreb vil derfor kunne være kritisk i forhold til levering af vores ydelser.

For at sikre og beskytte os mod cybertrusler på alle væsentlige områder inden for informations- og cybersikkerhed, blev vi i 2020 certificeret efter ISO27001, den internationale standard for informationssikkerhed. certificeringen betyder, at vi har et stærkt administrativt og teknisk setup, samt at vores medarbejdere ved, hvordan de skal agere i forbindelse med en cybertrussel. Som driftsansvarlig for dit anlæg sikrer vi også, at informationssikkerhed ikke udgør en risiko.

Det giver os ro til at fokusere på at skabe værdi for dig som kunde.