Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

ENERGRID udvider Thy-Mors Energis hjemmebane

 

01/07/2020

ENERGRID udvider Thy-Mors Energis hjemmebane

Den grønne omstilling skifter gear, det samme gør Thy-Mors Energi Service. Derfor skifter selskabet nu navn til ENERGRID.

Første halvleg i den grønne omstilling har været med til at sikre, at Thy-Mors Energi Service er blevet markedsledende inden for nettilslutning af VE-anlæg. Men anden halvleg i den grønne omstilling er kun halvt så lang. Frem mod 2030 skal vedvarende energi fortrænge fossile brændsler, og det skal gå stærkt. Når nye produktionsanlæg opstilles, kommer det til at ske i et tempo, som ikke tidligere er set. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at udviklerne kan have tiltro til, at tingene bliver udført til aftalt tid og aftalt kvalitet. Det har vi i Thy-Mors Energi Service levet op til i 35 år, og under det nye navn ENERGRID har vi tænkt os at styrke den indsats.

ENERGRID bliver one-stop-shop for nettilslutning og drift af VE-anlæg.

- Nogen kalder os eksperter, vi foretrækker nærværende og handlekraftige. Vi har i transformations- processen investeret i at styrke vores kompetencer og kan nu understøtte udviklere og anlægsejere i forstadiet af et projekt og gennem hele anlæggets levetid. Vi tilbyder projektering, turn-key og operations and maintenance, forklarer Jesper Primdahl Nielsen, Entreprisechef i ENERGRID.

ENERGRID vil være med til at understøtte den grønne omstilling lokalt og internationalt. Det er ikke bare i Danmark, at klimaet står højt på dagsordenen. Flere af ENERGRID’S kunder har projekter i udlandet, og derfor ligger det til højrebenet at bringe al ENERGRID’s erfaring og kompetencer i spil uden for Danmarks grænser.

ENERGRID er en del af Thy-Mors Energi koncernen. I Thy-Mors Energi er den grønne omstilling et strategisk indsatsområde, og koncernen arbejder ambitiøst på at indfri de nationalpolitiske målsætninger lokalt. Med ENERGRID understøttes koncernens strategiske indsats for at fremme den grønne omstilling.

ANDRE NYHEDER

ENERGRID nettilslutter i verdens første ægte en ...

27/01/2023

ENERGRID nettilslutter i verdens første ægte energipark

2022 blev året hvor ENERGRID rundede 2 GW samle ...

17/02/2023

2022 var et godt og travlt år hos ENERGRID.

Lokal elektrikerlærling specialiseres i vedvare ...

11/07/2022

PB Windtechnic og ENERGRID har i samarbejde tilbudt Lars Skov en lærlingeuddannelse, som med en overbygning på elektrikeruddannelsen i projekt- og entreprisestyring bliver spec ...